Sale!

Focus on Adult Health Medical Surgical Nursing 1st Edition Pellico Test Bank

$80.00 $11.99

Focus on Adult Health Medical Surgical Nursing 1st Edition Pellico Test Bank

ISBN-13: 978-1582558776

ISBN-10: 1582558779

 

 

Description

Focus on Adult Health Medical Surgical Nursing 1st Edition Pellico Test Bank

ISBN-13: 978-1582558776

ISBN-10: 1582558779

 

 

 

How can a nursing test bank help me in school?

  Think about it like this. You have one text book in your class. So does your teacher. Each text book has one test bank that teachers use to test students with. This is the nursing test bank for the book you have. All authentic chapters and questions and answers are included.

Do I get to download this nursing test bank today?

Since we know that students want their files fast, we listened and made it exactly the way you want. So you can download your entire test bank today without waiting for it.

Is this site anonymous and discreet?

We try our best to give nursing students exactly what they want. So your order is 100 percent anonymous and discreet. We do not keep any logs of any kind on our website and use a 256 bit SSL encryption on our site which you can verify.

What if I order the wrong test bank?

As long as the file is not downloaded, we can give you the correct file. Please send us an email and we will send you the correct file right away.

Can I request a sample before I purchase to make sure its authentic?

Of coarse you can, samples are provided on this page as well. Please scroll down to view a sample. If it is not on this page, email us and we will send you a free sample chapter which you can view before your purchase.

What format are the nursing test banks in when I download them?

Most of the formats are going to be in a PDF format. We also have files in Microsoft Word. They can be viewed on your computer or phone.

Can I write a review and leave a testimonial on this site?

You certainly can. Please email us by sending an email to us. Many students send us emails thanking us for helping them.

Below you will find some free nursing test bank questions from this test bank:

Chapter 44- Management of Patients With Oncologic Disorders

1. A nurse is assessing a patient with an acoustic neuroma who has been recently admitted to an oncology unit. What symptoms is the nurse likely to find during the assessment?
  A) Loss of hearing, tinnitus, and vertigo
  B) Loss of vision, change in mental status, and hyperthermia
  C) Loss of hearing, increased sodium retention, and hypertension
  D) Loss of vision, headache, and tachycardia

 

 

2. A 13-year-old patient is admitted to the pediatric unit with a suspected brain tumor. The nurse should understand that which diagnostic test is the most helpful in the diagnosis of brain tumors?
  A) Computed tomography (CT) scan
  B) Magnetic resonance imaging (MRI)
  C) Brain biopsy
  D) Blood work with adrenocorticotropic hormone (ACTH) levels

 

 

3. The nurse is writing a care plan for a patient with brain metastases. Following a thorough assessment, the nurse decides that an appropriate nursing diagnosis is “Anxiety related to lack of control over the health care needs and situation.” In establishing this plan of care for the patient, the nurse will identify what measure as appropriate for the care of this patient?
  A) The patient will receive antianxiety medications every 4 hours.
  B) The patient’s family will be instructed on measures to implement when providing care for the patient.
  C) The patient will be encouraged to verbalize concerns related to the disease and its treatment.
  D) The patient will begin a busy schedule of therapy, so that he will forget about the anxiety.

 

 

4. A patient diagnosed with a pituitary adenoma has arrived on the oncology unit. Based upon the nurse’s initial assessment, the patient is most likely to exhibit:
  A) Decreased intracranial pressure (ICP)
  B) Headache
  C) Decreased level of consciousness
  D) Restlessness

 

 

5. A patient has just returned to the unit from the PACU after surgery for a tumor within the spine. The patient complains of pain. When positioning the patient for comfort and to reduce injury to the surgical site, the nurse will position the patient in what position?
  A) In the lithotomy position
  B) In a flat side-lying position
  C) In the Trendelenburg position
  D) In the reverse Trendelenburg position

 

 

6. The nurse is caring for a patient newly diagnosed with a primary brain tumor. The patient asks the nurse where his tumor came from. What would be the nurse’s best response?
  A) “Your tumor originated from somewhere outside the central nervous system.”
  B) “Your tumor is pituitary in origin.”
  C) “Your tumor originated from cells and structures within the brain.”
  D) “Your tumor is from nerve tissue somewhere in your body.”

 

 

7. A 37-year-old male is brought to the clinic by his wife because the patient is experiencing loss of motor function and sensation. After initial neurological assessment, the health care provider suspects the patient has a spinal cord tumor and hospitalizes him for diagnostic testing. In preparation for diagnostic studies, the nurse will inform the patient that the most commonly used study to diagnosis spinal cord compression from a tumor is what?
  A) An X-ray
  B) An ultrasound
  C) A computed tomography (CT) scan
  D) A magnetic resonance imaging (MRI) scan

 

 

8. The nursing educator on a neurological unit is conducting a brief in-service on glial cell tumors. The educator tells the nurses that the most common type of glioma is an astrocytoma and that astrocytomas are graded from I to IV, indicating the degree of malignancy. What is the tumor’s grading based on?
  A) Cellular density, number of cells, and appearance
  B) Size of cells, number of cells, and appearance
  C) Cellular density, cell mitosis, and appearance
  D) Cell mitosis, size of cells, and appearance

 

 

9. A patient has been admitted to the neurological ICU with a diagnosis of a brain tumor. The patient is scheduled to have a tumor resection/removal in the morning. What is a priority part of the nurse’s preoperative assessment of this patient?
  A) The gag reflex
  B) Ability to chew
  C) Sensory perception
  D) Corneal reflex

 

 

10. A patient, diagnosed with cancer of the lung, has just been told that she has metastases to the brain. The family should be aware that the neurologic signs and symptoms of metastatic brain disease are most often what?
  A) Bradycardia
  B) Temperature greater than 100.5°F
  C) Increase in diastolic blood pressure
  D) Personality changes

 

 

11. Extensive diagnostic testing has resulted in a patient’s diagnosis of a benign brain tumor. When providing care for this patient, the nurse should be cognizant of which of the following characteristics of benign brain tumors?
  A) Benign brain tumors constitute a risk factor for possible metastasis.
  B) Benign brain tumors can slowly grow into an area of vital brain function.
  C) Benign brain tumors have no physiological effect but should be closely monitored.
  D) Benign brain tumors typically become malignant within 1 to 2 years.

 

 

12. Magnetic resonance imaging has confirmed a diagnosis of glioblastoma multiforme (GBM) in a 56-year-old male patient. The nurse who is planning this patient’s care should prioritize which of the following nursing actions?
  A) Liaising with community agencies to organize long-term rehabilitation
  B) Teaching the patient about the importance of healthy lifestyle in recovery from GBM
  C) Choosing psychosocial interventions that are relevant to the patient’s poor prognosis
  D) Teaching the patient about the pharmacological interventions relevant to his treatment

 

 

13. A 66-year-old woman with a recent history of headaches and agitation has been found to have a meningioma. The neurological nurse should understand that the symptoms of this woman’s tumor are attributable to what pathophysiological process?
  A) Invasion of brain tissue by the tumor
  B) Intracerebral hemorrhage
  C) Compression of brain tissue
  D) Impaired cerebrospinal fluid (CSF) synthesis

 

 

14. A 30-year-old female patient has been referred to a specialist by her primary care provider because she has recently developed fat pads at the base of her neck, an increasingly round face, and striae at various locations. The patient’s signs of illness have been attributed to a brain tumor. What type of brain tumor is most likely to result in these changes to the woman’s physical appearance?
  A) Glioma
  B) Acoustic neuroma
  C) Meningioma
  D) Pituitary adenoma

 

 

15. A 33-year-old man who is in healthy physical condition has been admitted to the emergency room with unilateral weakness and slurred speech. A computed tomography (CT) scan of the man’s head reveals a hemorrhagic stroke despite the fact that the man is in good health with no history of hypertension, thromboembolism, or drug use. What type of brain tumor has the potential to cause this man’s health problem?
  A) Acoustic neuroma
  B) Meningioma
  C) Pituitary adenoma
  D) Angioma

 

 

16. A patient who has been diagnosed with a brain tumor is being cared for in the neurological intensive care unit (ICU) because of a sudden exacerbation of the signs and symptoms of his neoplasm. Which of the following would be indicative of increased intracranial pressure (ICP)?
  A) Epistaxis
  B) Severe headache
  C) Increased jugular venous pressure (JVP)
  D) Electrocardiographic (ECG) changes

 

 

17. While reviewing the nursing documentation on a patient on the neurological unit, the nurse notes that the patient complained of a headache several times over the previous shift. How can the nurse differentiate between a headache that is caused by a brain tumor and a headache that is caused by meningitis or encephalitis?
  A) Assess the patient’s carotid pulses bilaterally.
  B) Assess the patient’s orientation to person, place, and time.
  C) Assess the active and passive range of motion of the patient’s neck.
  D) Assess for the presence of a fever.

 

 

18. A 64-year-old woman has been admitted to the neurological unit after being diagnosed with a brain tumor. The woman is slated for neurosurgery the following day, and the woman’s daughter has come to the hospital from out of state. After visiting her mother for the first time since she was diagnosed, the daughter is distraught and tells the nurse, “My mother has always been one of the kindest, most considerate people, and I don’t remember her ever being so abrasive.” How should the nurse best respond to the daughter’s statement?
  A) “Your mother has received a very stressful diagnosis, and she’s likely still processing it.”
  B) “Those personality changes are probably a result of the tumor’s effect on her brain.”
  C) “Your mother may have been experiencing a partial seizure when she was speaking to you.”
  D) “It’s most helpful if you can accept her the way she is now, even if it’s more difficult than in the past.”

 

 

19. A patient with a suspected brain tumor has been scheduled for a positron emission tomography (PET) scan. The nurse should explain to the patient that this test is being performed to assess:
  A) The metabolic activity taking place in the patient’s brain
  B) The blood flow in the patient’s brain
  C) The distribution patterns of cerebrospinal fluid (CSF) in the patient’s central nervous system
  D) The tissue characteristics of the patient’s brain

 

 

20. A patient’s recent diagnostic workup has resulted in a diagnosis of a glioma, and a treatment plan is being promptly created by the multidisciplinary care team. The patient’s oncologist has recommended chemotherapy, which is to be administered by the intrathecal route. The nurse should understand that the rationale for choosing this administration route involves which of the following considerations?
  A) The drug will bypass the blood–brain barrier.
  B) The patient will not require IV access.
  C) The drug can be administered on an outpatient basis.
  D) The patient will require weekly, rather than daily, drug administration.

 

 

21. A patient’s brain tumor has been manifested by seizures that have become more frequent and severe in recent days. The patient has been scheduled for neurosurgery but the nurse is nonetheless making changes to the patient’s preoperative nursing care plan. The patient’s seizures should cause the nurse to prioritize which of the following nursing diagnoses?
  A) Acute pain related to seizure activity
  B) Risk for injury related to seizures
  C) Impaired memory related to seizure activity
  D) Imbalanced nutrition: less than body requirements related to seizures

 

 

22. A patient has been admitted to the neurological unit from the PACU after successful neurosurgery to remove a brain tumor. The nurse’s admitting assessment reveals that the patient’s gag reflex has not yet fully returned. The nurse should recognize that this assessment finding has the potential to cause which of the following nursing diagnoses?
  A) Risk for aspiration
  B) Impaired spontaneous ventilation
  C) Dysfunctional ventilator weaning response
  D) Imbalanced nutrition: less than body requirements

 

 

23. A middle-aged patient has undergone emergency neurosurgery for the treatment of spinal cord compression (SCC) that was detected by magnetic resonance imaging (MRI). Which of the following signs and symptoms is considered an early sign of spinal compression?
  A) Personality changes
  B) Muscle spasticity
  C) Intermittent claudication
  D) Urinary incontinence

 

 

24. The nurse is planning the care of a patient who has been admitted to the hospital for surgical treatment of prostate cancer that has metastasized to his spine. When planning nursing care that is specific to this patient’s spinal metastasis, what outcome should the nurse identify?
  A) The patient will explain the importance of exercise in his recovery.
  B) The patient will maintain full range of motion.
  C) The patient will perform activities of daily living comparable to his prediagnosis abilities.
  D) The patient will state that pain control is adequate.

 

 

25. Nurses are performing hourly neurological assessments of a patient who is postoperative day 1 following spinal surgery that was performed to treat spinal cord compression (SCC). The nurse’s most recent assessment shows a marked reduction in motor and sensory function. How should the nurse best follow-up this assessment finding?
  A) Inform the care provider promptly about this sudden change.
  B) Reassess the patient in 15 minutes.
  C) Contact the anesthesiologist to discuss possible residual effects of anesthesia.
  D) Document these findings and have a colleague confirm the assessment.

 

 

 

Answer Key

 

1. A
2. B
3. C
4. B
5. B
6. C
7. D
8. C
9. A
10. D
11. B
12. C
13. C
14. D
15. D
16. B
17. D
18. B
19. A
20. A
21. B
22. A
23. D
24. D
25. A