Sale!

Gerontological Nursing 8th Edition Eliopoulos Test Bank

$80.00 $12.99

Gerontological Nursing 8th Edition Eliopoulos Test Bank

ISBN-13: 978-1451172775

ISBN-10: 145117277X

 

Description

Gerontological Nursing 8th Edition Eliopoulos Test Bank

ISBN-13: 978-1451172775

ISBN-10: 145117277X

 

 

How can a nursing test bank help me in school?

  Think about it like this. You have one text book in your class. So does your teacher. Each text book has one test bank that teachers use to test students with. This is the nursing test bank for the book you have. All authentic chapters and questions and answers are included.

Do I get to download this nursing test bank today?

Since we know that students want their files fast, we listened and made it exactly the way you want. So you can download your entire test bank today without waiting for it.

Is this site anonymous and discreet?

We try our best to give nursing students exactly what they want. So your order is 100 percent anonymous and discreet. We do not keep any logs of any kind on our website and use a 256 bit SSL encryption on our site which you can verify.

What if I order the wrong test bank?

As long as the file is not downloaded, we can give you the correct file. Please send us an email and we will send you the correct file right away.

Can I request a sample before I purchase to make sure its authentic?

Of coarse you can, samples are provided on this page as well. Please scroll down to view a sample. If it is not on this page, email us and we will send you a free sample chapter which you can view before your purchase.

What format are the nursing test banks in when I download them?

Most of the formats are going to be in a PDF format. We also have files in Microsoft Word. They can be viewed on your computer or phone.

Can I write a review and leave a testimonial on this site?

You certainly can. Please email us by sending an email to us. Many students send us emails thanking us for helping them.

Below you will find some free nursing test bank questions from this test bank:

 Origin:  Chapter 26- Sensation, 1

Chapter:  26

Client Needs:  B

Cognitive Level:  Application

Difficulty:  Easy

Integrated Process:  Teaching/learning

Objective:  4

Page and Header:  372, Box 26-3

1.The nurse teaches the caregivers to care for the clients’ hearing aids. The nurse knows that the caregiver needs further teaching when the nurse notes the caregiver:
 A)Changing the battery after 82 hours of use
 B)Purchasing several new batteries when a few remain
 C)Removing the battery before turning the aid off
 D)Removing the battery when the aid is not being worn
 Ans:C
 Feedback:
 When changing the battery, turn off the aid first. It is helpful to have several new batteries available, a battery will last about 80 hours. When the aid is not in use, turn it off and remove the battery.

 

 

 Origin:  Chapter 26- Sensation, 2

Chapter:  26

Client Needs:  B

Cognitive Level:  Application

Difficulty:  Easy

Integrated Process:  Teaching/learning

Objective:  3

Page and Header:  361, Promoting Hearing

2.The nurse helps the older adult to remove cerumen from the ears. Which of the following interventions should be included in this plan?
 A)Gently irrigate the external auditory canal with warm water.
 B)Push the cerumen out with cotton-tipped applicators.
 C)Use a hairclip to clean out the ear.
 D)Use forceful stream of solution.
 Ans:A
 Feedback:
 Cerumen removal can be aided by gentle irrigation of the external auditory canal with warm water or a hydrogen peroxide and water solution. Avoid the use of cotton-tipped applicators for cerumen removal, because they can push the cerumen back into the ear canal and cause an impaction. Hairpins or similar devices should never be used. A forceful stream of solution should not be used during this procedure because it can cause perforation of the eardrum.

 

 

 Origin:  Chapter 26- Sensation, 3

Chapter:  26

Client Needs:  C

Cognitive Level:  Application

Difficulty:  Moderate

Integrated Process:  Nursing process

Objective:  1

Page and Header:  363, Table 26-1

3.The nurse understands the impact of sensory deficits on older adults. Which of the following nursing diagnoses are associated with sensory deficits? (Select all that apply.)
 A)Constipation
 B)Diversional activity deficit
 C)Impaired social interactions
 D)Risk of injury
 E)Stress overload
 Ans:B, C, D
 Feedback:
 Visual and hearing loss contribute to diversional activity deficit and impaired social interactions. The inability to see hazards is a risk factor for possible injury.

 

 

 Origin:  Chapter 26- Sensation, 4

Chapter:  26

Client Needs:  D4

Cognitive Level:  Comprehension

Difficulty:  Easy

Integrated Process:  Teaching/learning

Objective:  2

Page and Header:  368, Macular Degeneration

4.The nurse gives a presentation to the members of the senior center about visual changes in the older adult. Which of the following pieces of information should the nurse include in the presentation? The most common cause of blindness in people over 65 is:
 A)Accidental injury
 B)Detached retina
 C)Glaucoma
 D)Macular degeneration
 Ans:D
 Feedback:
 The most common cause of blindness in the older adult is macular degeneration. The most common cause of low vision is cataracts.

 

 

 Origin:  Chapter 26- Sensation, 5

Chapter:  26

Client Needs:  C

Cognitive Level:  Application

Difficulty:  Moderate

Integrated Process:  Nursing process

Objective:  3

Page and Header:  372, General Nursing Considerations for Sensory Deficits

5.The nurse plans care for a client who has had gradual vision loss. Which of the following should the nurse include in the care plan?
 A)Brightly colored throw rugs to lighten up the client’s room.
 B)Fluorescent overhead lights on at night.
 C)A clock that chimes the hour in the client’s living room.
 D)Radio playing music in the client’s room around the clock.
 Ans:C
 Feedback:
 Attention must be paid to stimulation of senses during the daylight hours. Music in the client’s room can be used intermittently to block out other noises, but continual use and continual room lighting interfere with sleep–wake cycles. Bright colors are helpful but throw rugs are to be avoided as a tripping hazard.

 

 

 Origin:  Chapter 26- Sensation, 6

Chapter:  26

Client Needs:  D3

Cognitive Level:  Application

Difficulty:  Moderate

Integrated Process:  Teaching/learning

Objective:  1

Page and Header:  359, Introduction

6.Which of a gerontological nurse’s following teaching points about the role of sensory function in older adults are accurate? (Select all that apply.)
 A)“Sensory deficits are a threat not only to quality of life but to safety as well.”
 B)“A healthy lifestyle can prevent the sensory losses that many people assume to be inevitable.”
 C)“Sensory deficits have a negative effect on older adults’ social integration and relationships.”
 D)“Impaired communication is a common result of sensory losses.”
 E)“Older adults may have difficulty correctly perceiving their physical environment when sensory deficits exist.”
 Ans:A, C, D, E
 Feedback:
 Sensory deficits have a deleterious effect on safety, relationships, communication, and perception. It would be incorrect to teach that all sensory deficits can be prevented by lifestyle modifications.

 

 

 Origin:  Chapter 26- Sensation, 7

Chapter:  26

Client Needs:  D3

Cognitive Level:  Analysis

Difficulty:  Easy

Integrated Process:  Nursing process

Objective:  2

Page and Header:  360, Effects of Aging on Sensory Function

7.Which of the following phenomena would a nurse be most likely to attribute to a pathological process rather than an age-related change?
 A)A gradual loss in the number of photoreceptor cells in the retina.
 B)Difficulty transitioning between areas of bright light and low light.
 C)An increased sensitivity to glare.
 D)Increased pressure within the eye that inhibits visual acuity.
 Ans:D
 Feedback:
 While a loss of photoreceptors, difficulty with dark-light adaptation, and increased sensitivity to glare are noted age-related changes, increased intraocular pressure is definitive of glaucoma and constitutes a pathological finding.

 

 

 Origin:  Chapter 26- Sensation, 8

Chapter:  26

Client Needs:  B

Cognitive Level:  Application

Difficulty:  Moderate

Integrated Process:  Teaching/learning

Objective:  3

Page and Header:  361, Promoting Vision

8.Which of the following measures should the nurse teach to older adults in order to promote healthy sensory function?
 A)“To help your hearing, you should remove your ear wax gently but regularly using a cotton-tipped applicator.”
 B)“Although they may not appear connected, regular physical activity is key to preventing loss of vision.”
 C)“Even if you have good vision, it’s important to get an annual eye examination.”
 D)“High cholesterol levels and diabetes can have a negative effect on hearing, so it’s important to keep these health problems well-managed.”
 Ans:C
 Feedback:
 Annual eye exams are recommended for all older adults. Cotton-tipped applicators should not be used for cerumen removal and exercise does not directly influence vision. Diabetes and arteriosclerosis are implicated in vision loss, not in hearing loss.

 

 

 Origin:  Chapter 26- Sensation, 9

Chapter:  26

Client Needs:  D4

Cognitive Level:  Analysis

Difficulty:  Difficult

Integrated Process:  Nursing process

Objective:  4

Page and Header:  364, Cataracts

9.The nurse assesses a 77-year-old client. Which of the following signs and symptoms should the nurse associate with the development of cataracts?
 A)The client has eye pain that is described as “a constant dull ache.”
 B)The client states “I often sees double, especially early in the morning.”
 C)The client’s most recent eye exam indicated increased intraocular pressure.
 D)The client states “my vision is becoming more and more blurry.”
 Ans:D
 Feedback:
 Blurry vision is associated with cataracts, while diplopia, increased intraocular pressure and pain are not.

 

 

 Origin:  Chapter 26- Sensation, 10

Chapter:  26

Client Needs:  D4

Cognitive Level:  Analysis

Difficulty:  Moderate

Integrated Process:  Nursing process

Objective:  4

Page and Header:  365, Acute Glaucoma

10.Which of the following older adult clients faces the most immediate threat to his or her vision?
 A)A 67-year-old man who has been diagnosed with angle-closure (narrow angle) glaucoma.
 B)An 80-year-old woman whose annual eye examination has just revealed the presence of cataracts.
 C)An 80-year-old man with chronic (open-angle) glaucoma.
 D)A 78-year-old man whose cornea is inflamed and appears to have a corneal ulcer.
 Ans:A
 Feedback:
 Acute (angle-closure; narrow angle) glaucoma requires treatment within 24 hours to prevent vision loss. The other cited health problems constitute threats to vision but without the immediacy of acute glaucoma.

 

 

 Origin:  Chapter 26- Sensation, 11

Chapter:  26

Client Needs:  D4

Cognitive Level:  Application

Difficulty:  Difficult

Integrated Process:  Teaching/learning

Objective:  4

Page and Header:  365, Chronic Glaucoma

11.A 76-year-old resident of an assisted living facility has just been diagnosed with chronic glaucoma. What should the nurse tell the resident about expectations for treatment?
 A)“It’s imperative that this be resolved within 24 hours either by surgery or medication.”
 B)“You’ll likely be prescribed eye drops that you will need to instill regularly.”
 C)“In the past this meant you would need surgery, but laser therapy is most commonly used these days.”
 D)“Your physician will probably talk to you about the need for lens replacement surgery.”
 Ans:B
 Feedback:
 Chronic glaucoma is often treated with medications delivered by eye drops. Correction within 24 hours is not imperative in cases of chronic glaucoma and neither laser therapy nor lens replacement addresses the pathophysiology of chronic glaucoma.

 

 

 Origin:  Chapter 26- Sensation, 12

Chapter:  26

Client Needs:  D3

Cognitive Level:  Application

Difficulty:  Moderate

Integrated Process:  Teaching/learning

Objective:  4

Page and Header:  366, Care and Prevention of Complications

12.The nurse teaches a 78-year-old about treatment for the management of recently diagnosed glaucoma. Which of the following self-cares should the nurse include in the prevention of complications?
 A)Avoid reading or watching television in low-light conditions or for long periods of time.
 B)Remain in a lying position as much as possible throughout the day.
 C)Avoid stress, coughing, sneezing, or the Valsalva maneuver.
 D)Use antihypertensive medications and diuretics with great caution.
 Ans:C
 Feedback:
 Any action that increases intraocular pressure, such as emotional stress, vigorous coughing, and sneezing, and performing the Valsalva maneuver should be avoided. Reading, antihypertensives, and diuretics do not normally constitute a threat and it is unnecessary to advise lying throughout the day.

 

 

 Origin:  Chapter 26- Sensation, 13

Chapter:  26

Client Needs:  D3

Cognitive Level:  Comprehension

Difficulty:  Moderate

Integrated Process:  Nursing process

Objective:  4

Page and Header:  369, Corneal Ulcer

13.Which of the following factors common in older adults are most closely associated with the development of corneal ulcers?
 A)Infections and stroke
 B)Constipation and straining during defecation
 C)Diabetes mellitus and peripheral vascular disease
 D)Decreased percentage of water versus body weight and decreased renal function
 Ans:A
 Feedback:
 Infections and strokes are risk factors for corneal ulcers while the other cited health problems are not.

 

 

 Origin:  Chapter 26- Sensation, 14

Chapter:  26

Client Needs:  D4

Cognitive Level:  Application

Difficulty:  Easy

Integrated Process:  Nursing process

Objective:  4

Page and Header:  371, Hearing Aids

14.An otologist has recommended the use of a hearing aid for a 74-year-old client who has experienced a progressive loss of hearing acuity in recent years. Which of the following should be included in the nurse’s teaching plan?
 A)“With the right hearing aid, you can expect your hearing to be back to normal.”
 B)“You can save money by purchasing hearing aids online or by mail order after you get the prescription.”
 C)“Even though hearing aids will help you, they also bring challenges like distorted speech and amplified background noise.”
 D)“Many people find that hearing aids only help with certain types of hearing loss that are caused by previous noise exposure.”
 Ans:C
 Feedback:
 Patients must understand that, even with a hearing aid, their problems will not be solved. Although hearing will improve, it will not return to normal. Speech may sound distorted through the aid because when speech is amplified, so are all environmental noises, which can be most uncomfortable and disturbing to the individual. Hearing is never “normal” even with hearing aids and they should not be purchased by mail order. Their use is not limited to hearing loss from previous noise exposure.

 

 

 Origin:  Chapter 26- Sensation, 15

Chapter:  26

Client Needs:  D1

Cognitive Level:  Application

Difficulty:  Moderate

Integrated Process:  Nursing process

Objective:  4

Page and Header:  361, Promoting Vision

15.The nurse notes that the client has a sudden change in vision. Which of the following conditions should the nurse suspect as a possible cause?
 A)Chronic glaucoma.
 B)Dermatoses
 C)Diabetes
 D)Furunculosis
 Ans:C
 Feedback:
 Diabetes may act indirectly to bring about sudden changes in vision. Chronic glaucoma appears gradually, not suddenly. Dermatoses and furunculosis are associated with hearing loss, not vision loss.

 

 

 Origin:  Chapter 26- Sensation, 16

Chapter:  26

Client Needs:  D3

Cognitive Level:  Application

Difficulty:  Moderate

Integrated Process:  Teaching/learning

Objective:  4

Page and Header:  364, Treatment and Cataract Surgery

16.The nurse at the ophthalmology office teaches the client who was newly diagnosed with cataracts. Which of the following should the nurse counsel the client to avoid now?
 A)Reading
 B)Strenuous exercise
 C)Bright sunlight
 D)Contact lenses
 Ans:C
 Feedback:
 Bright sunlight increases the risk of cataracts developing further. Strenuous exercise is contraindicated only for a period after cataract surgery. Wearing contact lenses and reading are irrelevant.

 

 

 Origin:  Chapter 26- Sensation, 17

Chapter:  26

Client Needs:  D1

Cognitive Level:  Analysis

Difficulty:  Difficult

Integrated Process:  Nursing process

Objective:  4

Page and Header:  365, Chronic Glaucoma

17.The client’s symptoms include seeing halos around lights, having headaches, and experiencing misty vision. The symptoms are especially pronounced in the morning. How would an ophthalmologist most likely treat this patient?
 A)Eye exercises
 B)Iridectomy or other surgery
 C)Mydriatics
 D)Medications to increase blood pressure
 Ans:B
 Feedback:
 Surgery is sometimes indicated for patients with chronic glaucoma, which this client most likely exhibits. However, mydriatics, overuse of the eyes, and drugs that increase blood pressure should be avoided.

 

 

 Origin:  Chapter 26- Sensation, 18

Chapter:  26

Client Needs:  D2

Cognitive Level:  Application

Difficulty:  Moderate

Integrated Process:  Nursing process

Objective:  4

Page and Header:  366, Care and Prevention of Complications

18.The nurse receives medication orders for an 84-year-old patient with glaucoma. Which of the following medications should the nurse expect?
 A)Miotic: pilocarpine nitrate (Carpo-Miotic)
 B)Anticholinergic: hyoscyamine (Levsin)
 C)Mydriatic: mitomycin (Mitosol)
 D)Stimulant: epinephrine (EpiPen)
 Ans:A
 Feedback:
 Miotics may be instilled into the eye; acetazolamide may be used. Mydriatics (dilating eye drops) and stimulants are contraindicated for glaucoma patients.

 

 

 Origin:  Chapter 26- Sensation, 19

Chapter:  26

Client Needs:  D2

Cognitive Level:  Application

Difficulty:  Moderate

Integrated Process:  Nursing process

Objective:  4

Page and Header:  366, Care and Prevention of Complications

19.An unconscious 84-year-old patient in the emergency room is wearing a medical bracelet that states diabetes and glaucoma. Lab tests indicate the patient has a low blood sugar level. Which of the following is most likely to help her?
 A)Mydriatics
 B)Anticholinergic agents
 C)Intravenous glucose
 D)Epinephrine
 Ans:C
 Feedback:
 Intravenous glucose will raise her blood sugar level. Mydriatics (dilating eye drops) and agents that elevate blood pressure are contraindicated for glaucoma patients. Stimulants are also contraindicated for glaucoma patients.

 

 

 Origin:  Chapter 26- Sensation, 20

Chapter:  26

Client Needs:  D1

Cognitive Level:  Application

Difficulty:  Moderate

Integrated Process:  Nursing process

Objective:  4

Page and Header:  368, Detached Retina

20.An older adult exhibits symptoms that include seeing spots moving across one eye, blurred vision, and flashes of light. The client says “I feel as if something is starting to coat my eye.” What treatment should the nurse anticipate occurring as soon as possible?
 A)Laser therapy
 B)Antibiotics
 C)Cryosurgery
 D)Bilateral eye patches
 Ans:D
 Feedback:
 Bed rest and eye patches are the initial treatment for retinal detachment, the probable cause of these symptoms. Later, electrodiathermy and cryosurgery may be used. Laser therapy is sometimes used for macular degeneration; antibiotics are used for corneal ulcers and other infections.

 

 

 Origin:  Chapter 26- Sensation, 21

Chapter:  26

Client Needs:  B

Cognitive Level:  Analysis

Difficulty:  Moderate

Integrated Process:  Nursing process

Objective:  4

Page and Header:  370, Hearing Deficits

21.A nurse conducted a comparative study of two nursing homes, Home 1 and Home 2, in different parts of the same city. Results of the study showed that the two homes had different kinds of residents: Residents in Home 1 had held blue-collar jobs, and those in Home 2 were better educated and had had higher incomes. Residents in Home 1 also were more likely than those in Home 2 to have hearing deficits. The most likely reason for the difference in residents is that those in Home 1:
 A)Had been exposed to more ototoxic drugs
 B)Were receiving poorer care
 C)Had smoked cigarettes for a longer time
 D)Had been exposed to more noise
 Ans:D
 Feedback:
 Blue-collar workers are more likely to be exposed to the noise from construction, heavy machinery, and guns. Ototoxic drugs can cause hearing problems but are not associated with lower incomes. Choices B and C might be true statements but have no connection with hearing impairment.

 

 

 Origin:  Chapter 26- Sensation, 22

Chapter:  26

Client Needs:  C

Cognitive Level:  Analysis

Difficulty:  Moderate

Integrated Process:  Nursing process

Objective:  4

Page and Header:  370, Patient Care

22.The nurse plans care for older adults living with hearing deficits. Which of the following serious threats to the emotional health should be included in the plan of care?
 A)Suspicion of those around them brought on by the inability to lip-read conversations.
 B)Social isolation brought on by the difficulty in communication.
 C)Confusion brought on by having to depend on written communication.
 D)Anger and frustration brought on by ill-fitting hearing aids.
 Ans:B
 Feedback:
 Social isolation is a great danger for people with hearing deficit, and it is important for their emotional health to continue the effort to communicate with others. The other cited problems are not as significant a threat to emotional health.

 

 

 Origin:  Chapter 26- Sensation, 23

Chapter:  26

Client Needs:  C

Cognitive Level:  Application

Difficulty:  Moderate

Integrated Process:  Communication

Objective:  4

Page and Header:  372, General Nursing Considerations for Sensory Deficits

23.The family of a person with a severe hearing loss may find it difficult to deal with that family member. What is the best advice a nurse can teach the family that will help the situation?
 A)Speak as loudly as possible and face the person.
 B)Make no frustrating efforts to communicate.
 C)Buy the person the best hearing aid available immediately.
 D)Speak in a low-frequency voice, and use sign language.
 Ans:D
 Feedback:
 Persons with hearing loss hear low-frequency tones better than high-frequency tones; sign language is a useful addition for understanding. Shouting seldom helps, though facing the person does. Although family members may be tempted to just give up and talk with each other, ignoring the person with hearing loss, doing so neglects the person’s needs. Hearing aids should be purchased only following expert evaluation and diagnosis.

 

 

 Origin:  Chapter 26- Sensation, 24

Chapter:  26

Client Needs:  B

Cognitive Level:  Application

Difficulty:  Moderate

Integrated Process:  Nursing process

Objective:  3

Page and Header:  372, General Nursing Considerations for Sensory Deficits

24.What can hospital planners and nurses do to provide an environment for elderly patients that takes these patients’ changing senses into account?
 A)Brew coffee and bake cookies in patient areas.
 B)Use similar colors and textures in adjoining areas.
 C)Keep sounds to a minimum.
 D)Avoid irritating patients by touching them.
 Ans:A
 Feedback:
 Elderly patients will benefit from the olfactory stimulation of appealing foods being prepared. They will also benefit from the stimulation of contrasts in colors and textures and from occasional loud or unusual sounds. In addition, they need the tactile stimulation provided by touch.

 

 

 Origin:  Chapter 26- Sensation, 25

Chapter:  26

Client Needs:  D1

Cognitive Level:  Application

Difficulty:  Moderate

Integrated Process:  Nursing process

Objective:  4

Page and Header:  372, General Nursing Considerations for Sensory Deficits

25.How can a home or hospital room be made more comfortable and helpful for elderly persons with visual deficits?
 A)Each person’s belongings should be labeled with the same number or letter.
 B)Windows should be uncovered to allow maximum natural light.
 C)Furnishings should be in assorted bright colors.
 D)The overhead lighting should be bright.
 Ans:C
 Feedback:
 Bright colors and contrasts will make furnishings more visible. A unique, easily seen design is better for labeling than a number or letter. Light should not be glaring, whether from windows or lamps.

 

 

 Origin:  Chapter 26- Sensation, 26

Chapter:  26

Client Needs:  D3

Cognitive Level:  Application

Difficulty:  Moderate

Integrated Process:  Nursing process

Objective:  4

Page and Header:  362, Assessment Guide 26-1

26.Which of the following observations by a nurse calls for immediate action?
 A)Patient’s inability to read fine print
 B)Foul odor related to incontinence
 C)Cigarette burns on a patient’s fingers
 D)Patient’s report of having difficulty seeing objects to the side
 Ans:C
 Feedback:
 Cigarette burns indicate a reduced ability to sense pressure and pain, which can be dangerous. The patient and her or his family must be alerted about the problem, and the home environment should be arranged for safety. If possible, the patient should stop smoking. The other choices indicate problems that should be dealt with, but they are not immediate threats.

 

 

 Origin:  Chapter 26- Sensation, 27

Chapter:  26

Client Needs:  D2

Cognitive Level:  Application

Difficulty:  Moderate

Integrated Process:  Teaching/learning

Objective:  4

Page and Header:  366, Nursing Care Plan 26-1

27.The nurse discusses medication use with the older adult who has arthritis, asthma, and glaucoma. Which of the following information should be included in the teaching?
 A)Use over-the-counter cold medications as needed.
 B)Apply the dorzolamide (Trusopt) drops 1 minute after the pilocarpine.
 C)Avoid stool softeners and laxatives.
 D)Take ibuprofen as directed for the arthritis pain.
 Ans:D
 Feedback:
 Only the ibuprofen recommendation is warranted. Cold remedies can contain mydriatic agents that increase intraocular pressure; straining in an effort to defecate can also increase it. Eye drops should be separated by 5 minutes.

 

 

 Origin:  Chapter 26- Sensation, 28

Chapter:  26

Client Needs:  D1

Cognitive Level:  Comprehension

Difficulty:  Moderate

Integrated Process:  Teaching/learning

Objective:  4

Page and Header:  371, Hearing Aids

28.A significant number of older people have some degree of hearing loss. The nurse is in a key position to educate these individuals about hearing aids. How can the initial period of adjustment to a hearing aid be minimized and the long-term success maximized?
 A)Wear the hearing aid at all times.
 B)Sit in the back rows of churches and meeting halls.
 C)Lower the amplification in noisy environments.
 D)Let batteries wear out completely before replacing them.
 Ans:C
 Feedback:
 In noisy environments, background noises are amplified, and turning down the volume of the hearing aid can add to comfort. The hearing aid should be worn for short periods at first, and batteries should be replaced earlier than necessary. There is less disturbance from reverberation in the front rows of public meeting places.

 

 

 Origin:  Chapter 26- Sensation, 29

Chapter:  26

Client Needs:  D1

Cognitive Level:  Analysis

Difficulty:  Difficult

Integrated Process:  Nursing process

Objective:  4

Page and Header:  365, Acute Glaucoma

29.An African-American woman in her early fifties experiences sudden and severe eye pain, headache, nausea, and vomiting. Her intraocular pressure (IOP) is 24 mm Hg. After she rests for 12 hours, the IOP falls to 18 mm Hg. What treatment will she most likely need?
 A)Iridectomy
 B)Carbonic anhydrase inhibitors
 C)Magnifying glasses and high-intensity reading lamps
 D)Cycloplegics and antibiotics
 Ans:B
 Feedback:
 The woman exhibits the symptoms of acute glaucoma. Because her IOP is normal after she rests, she can be treated at this time with carbonic anhydrase inhibitors, although she may need iridectomy later. Magnifying glasses and high-intensity reading lamps are useful for macular degeneration; cycloplegics and antibiotics are helpful for corneal ulcers.

 

 

 

 

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Gerontological Nursing 8th Edition Eliopoulos Test Bank”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post comment