Sale!

Maternal and Child Health 7th Edition Pillitteri Test Bank

$80.00 $11.99

Maternal and Child Health 7th Edition Pillitteri Test Bank

ISBN-13: 978-1451187908

ISBN-10: 1451187904

 

Description

Maternal and Child Health 7th Edition Pillitteri Test Bank

ISBN-13: 978-1451187908

ISBN-10: 1451187904

 

 

How can a nursing test bank help me in school?

  Think about it like this. You have one text book in your class. So does your teacher. Each text book has one test bank that teachers use to test students with. This is the nursing test bank for the book you have. All authentic chapters and questions and answers are included.

Do I get to download this nursing test bank today?

Since we know that students want their files fast, we listened and made it exactly the way you want. So you can download your entire test bank today without waiting for it.

Is this site anonymous and discreet?

We try our best to give nursing students exactly what they want. So your order is 100 percent anonymous and discreet. We do not keep any logs of any kind on our website and use a 256 bit SSL encryption on our site which you can verify.

What if I order the wrong test bank?

As long as the file is not downloaded, we can give you the correct file. Please send us an email and we will send you the correct file right away.

Can I request a sample before I purchase to make sure its authentic?

Yes, the files listed here on enursingtestbanks.com are legit and authentic, we guarantee the authenticity of each chapter and test bank : this means that you will received every single authentic chapter, which includes all the questions and answers for each and every chapter.

What format are the nursing test banks in when I download them?

Most of the formats are going to be in a PDF format. We also have files in Microsoft Word. They can be viewed on your computer or phone.

Can I write a review and leave a testimonial on this site?

You certainly can. Please email us by sending an email to us. Many students send us emails thanking us for helping them.

Below you will find some free nursing test bank questions from this test bank:

Chapter 10

1. A pregnant patient tells the nurse that she is not happy to learn about the pregnancy. At which point in the pregnancy does the nurse realize that the patient will change her mind about the pregnancy?
  A) Around the third month
  B) After the seventh month
  C) When quickening occurs
  D) After lightening happens
  Ans: C
  Feedback:
  Quickening or feeling the baby move inside the body is a dramatic event and causes the pregnant woman’s feelings about the pregnancy to change. Quickening occurs during the second trimester of the pregnancy, which is after the third but before the seventh month. Lightening occurs near the end of the pregnancy.

 

 

2. The nurse determines that a pregnant patient is working through developmental tasks. Which statement did the patient make to the nurse?
  A) “My mother and I are closer than ever before.”
  B) “I’m thinking about everything I eat these days.”
  C) “There are a lot of allergies in my husband’s family.”
  D) “I don’t care what sex baby I have as long as it’s healthy.”
  Ans: A
  Feedback:
  For the first time in her life, a woman during pregnancy can begin to empathize with the way her mother used to worry. This can make her own mother become more important to her and a new, more equal relationship develops. Thinking about diet, allergies, and the baby’s sex are not developmental tasks for the pregnant patient.

 

 

3. A newly wed young adult patient tells the nurse that she hopes to become pregnant soon. What should the nurse recommend to this patient to support the 2020 National Health Goals for pregnancy? (Select all that apply.)
  A) Stop smoking.
  B) Increase exercise.
  C) Eat a healthy diet.
  D) Reduce work hours.
  E) Limit alcohol intake.
  Ans: A, C, E
  Feedback:
  Nurses can help the nation achieve the 2020 National Health Goals for pregnancy by being certain women receive counseling in nutrition and low uses of alcohol and tobacco before pregnancy so they can enter intended pregnancies in the best health possible. Increasing exercise and reducing work hours are not interventions that would support the 2020 National Health Goals for pregnancy.

 

 

4. The nurse is planning to instruct a patient who is 6 weeks pregnant about increasing the intake of milk each day. Which statement should the nurse make as the most effective health teaching measure?
  A) “The fetus needs milk to build strong bones and teeth.”
  B) “Your future baby will benefit from a high milk intake.”
  C) “Milk is a rich source of calcium that is important for fetal growth.”
  D) “Milk will strengthen your fingernails as well as be good for the baby.”
  Ans: D
  Feedback:
  There is a tendency to organize health instructions during pregnancy around the baby; however, this approach may be inappropriate early in pregnancy, before the fetus stirs, and before a woman is convinced not only she is pregnant but also there is a baby inside her. At early stages, a woman may be much more interested in doing things for herself because it is her body, her tiredness, and her well-being that will be directly affected. The nurse should instruct the patient to drink more milk to improve fingernail strength. The statements that address fetal development are inappropriate for the nurse to use for health teaching at this time.

 

 

5. The spouse of a pregnant patient is quiet during prenatal visits but is demonstrating emotional involvement in the pregnancy. What action did the spouse perform?
  A) States he definitely wants a girl
  B) Refuses to paint the baby’s room blue
  C) States he is concerned about the loss of his free time
  D) Walks around furniture as if his abdomen is enlarged
  Ans: D
  Feedback:
  Many men experience physical symptoms and may begin to gain weight along with their partner. As a woman’s abdomen begins to grow, the partner may perceive himself as growing larger too, as if he were the one who was experiencing changing boundaries the same as his partner. This indicates emotional involvement in the pregnancy. Stating a specific sex for the baby, losing free time, and refusing to paint the baby’s room blue are not indications that the spouse is emotionally involved in the pregnancy.

 

 

6. A father is preparing a 4-year-old son for the arrival of a new baby. Which statement should the nurse suggest the father use to explain this to the child?
  A) “Mother will need to spend a lot of time with the new baby.”
  B) “It will be fun to have a sister or brother to give your old toys to.”
  C) “The new baby will need your bed so we’re buying you a new one.”
  D) “A new baby will make our family bigger but not change our love for you.”
  Ans: D
  Feedback:
  Preschool-age children may need to be assured periodically during pregnancy a new baby will be an addition to the family and will not replace them in their parents’ affection. Explaining that the mother will have less time for the child, equating the new baby as “fun,” and taking away a bed for the baby will not help the child accept the new baby into the family.

 

 

7. A patient makes an appointment at the prenatal clinic because she thinks she might be pregnant. Which assessment is a probable sign of pregnancy?
  A) Amenorrhea
  B) Enlargement and darkening of areola
  C) Nausea and vomiting
  D) A positive pregnancy test
  Ans: D
  Feedback:
  A probable sign of pregnancy is one that is objective and can be measured by an observer. A positive pregnancy test is a probable sign of pregnancy. Amenorrhea, enlargement and darkening of areola, and nausea and vomiting are presumptive signs because they could indicate another health condition.

 

 

8. After an examination, an advanced practice nurse confirms that a patient is pregnant. What did the nurse assess in this patient? (Select all that apply.)
  A) Painful breast tissue
  B) Positive pregnancy test
  C) Fetal movements felt by the nurse
  D) Visualization of the fetus by ultrasound
  E) Fetal heart rate separate from the patient’s
  Ans: C, D, E
  Feedback:
  There are only three documented or positive signs of pregnancy—demonstration of a fetal heart separate from the mother’s, fetal movements felt by an examiner, and visualization of the fetus by ultrasound. Painful breast tissue is a presumptive sign of pregnancy. A positive pregnancy test is a probably sign of pregnancy.

 

 

9. The nurse is assessing a patient who is 3 months pregnant. Which breast changes would the nurse expect to assess in this patient?
  A) Enlarged lymph nodes
  B) Slack, soft breast tissue
  C) Deeply fissured nipples
  D) Darkened breast areolae
  Ans: D
  Feedback:
  As the pregnancy progresses, the areola of the nipples darkens, and its diameter increases. Enlarged lymph nodes; slack, soft breast tissue; and deeply fissured nipples are not expected breast changes in a pregnant patient.

 

 

10. After a routine examination, a patient tells the nurse that she plans to use a home pregnancy test to determine if she is pregnant. What should the nurse respond to this patient’s plan?
  A) Use a diluted urine specimen.
  B) Arrange for prenatal care if the test is positive.
  C) Wait until after two missed menstrual periods.
  D) Refrain from eating for 4 hours before testing.
  Ans: B
  Feedback:
  After a positive pregnancy test, the first step should be to arrange for prenatal care. This is the response that the nurse should make to the patient. The urine is not usually diluted for a home pregnancy test. The patient should not wait for 2 months before determining if she is pregnant. Eating does not impact the results of the home pregnancy test.

 

 

11. A patient who is 2 months pregnant is concerned about frequent urination. What should the nurse instruct the patient about this occurrence?
  A) This means urine is more concentrated.
  B) The fetus is adding urine to the patient’s bladder.
  C) It is caused by pressure on the bladder from the uterus.
  D) There is a decrease in the glomerular cells of the kidney.
  Ans: C
  Feedback:
  A pregnant woman may notice an increase in urinary frequency during the first 3 months of pregnancy, until the uterus rises out of the pelvis and relieves pressure on the bladder. An increase in urination early in pregnancy is not caused by concentrated urine or a decrease in the glomerular cells of the kidney. The fetus is not adding urine to the patient’s bladder.

 

 

12. A patient who is 16 weeks pregnant has a lower blood pressure than that of prepregnancy levels. What should the nurse realize as being the cause for this lower blood pressure?
  A) Prepregnancy blood pressure measurements were inaccurate.
  B) Blood pressure progressively decreases throughout the entire pregnancy.
  C) A decrease in the second trimester may occur because of placental growth.
  D) Dehydration because blood pressure increases steadily throughout pregnancy.
  Ans: C
  Feedback:
  In some women, blood pressure actually decreases slightly during the second trimester because the expanding placenta causes peripheral resistance to circulation to lower. The lower blood pressure is not because prepregnancy blood pressure measurements were inaccurate. Blood pressure does not normally decrease throughout the entire pregnancy. There is no enough information to determine if the patient is dehydrated; however, this is not the reason for the blood pressure to be lower in the second trimester of pregnancy.

 

 

13. A pregnant patient who has frequent allergic responses to drugs is concerned about an allergic reaction to the fetus. What information will the nurse use when responding to this patient’s concern?
  A) Immunologic activity is decreased during pregnancy.
  B) The level of aldosterone during pregnancy reduces production of IgG antibodies.
  C) The kidneys release a hormone during pregnancy to prevent this from happening.
  D) The decreased corticosteroid activity during pregnancy ensures this will not happen.
  Ans: A
  Feedback:
  Immunologic competency during pregnancy decreases probably to prevent a woman’s body from rejecting the fetus as if it were a transplanted organ. Aldosterone does not impact the production of IgG antibodies. The kidneys do not influence an allergic response. Adrenal gland activity increases during pregnancy.

 

 

14. During a routine prenatal examination, a pregnant patient’s urine is found to have a trace amount of glucose. What does this finding indicate to the nurse?
  A) The patient has gestational diabetes.
  B) Lactose may be spilling into the urine.
  C) The patient is eating excessive calories.
  D) It is because of a decrease in glomerular filtration rate.
  Ans: B
  Feedback:
  Because reabsorption of glucose by the tubule cells occurs at a fixed rate, this causes some accidental spilling of glucose into the urine during pregnancy. Lactose, which is being produced by the mammary glands but is not used during pregnancy, will also be spilled into the urine. If more than a trace amount of glucose is found in the pregnant patient’s urine, this could indicate gestational diabetes. The increase of glucose in the urine is not because of eating excessive calories. The glomerular filtration rate increases in pregnancy.

 

 

15. During an assessment, a patient who is 5 months pregnant tells the nurse that she has to change her diet because she is just becoming too fat. Which nursing diagnosis should the nurse use to guide interventions for the patient at this time?
  A) Powerlessness
  B) Imbalanced nutrition
  C) Deficient knowledge
  D) Disturbed body image
  Ans: D
  Feedback:
  The diagnosis of disturbed body image is the most appropriate because the patient is equating the weight gain of pregnancy as being fat. The patient may or may not have a knowledge deficit. There is no evidence to support the diagnosis of imbalanced nutrition. There is also no evidence to support that the patient is experiencing powerlessness.

 

 

16. The nurse is concerned that a pregnant patient is not adjusting emotionally to being pregnant. Which statement indicates that the patient may need additional counseling?
  A) “I cannot wait to lose all of this excess weight.”
  B) “I need to get right back to work after delivery.”
  C) “My mother has been so helpful during this time.”
  D) “My dad has already purchased toys for the baby!”
  Ans: B
  Feedback:
  The statement that the patient needs to get back to work after delivery could indicate that the patient feels the pregnancy is robbing her of financial stability or ruin chances of a promotion. Desiring to lose weight after pregnancy does not indicate that the patient is not adjusting emotionally to being pregnant. The statements about parental support do not indicate that the patient is not adjusting emotionally to being pregnant.

 

 

17. The nurse instructs a pregnant patient on the need to increase foods containing folic acid. Which patient statement indicates that teaching has been effective?
  A) “Eating an extra orange a day is important.”
  B) “I need to drink two glasses of milk each day.”
  C) “I will add spinach to my salad every evening.”
  D) “Cabbage and cauliflower are important for me to eat.”
  Ans: C
  Feedback:
  The patient should be instructed to eat foods that are high in folic acid such as spinach, asparagus, and legumes. Adding spinach every day to the evening salad indicates that teaching about folic acid nutrition has been effective. Oranges, milk, cabbage, and cauliflower are not food items that will specifically influence the folic acid level.

 

 

18. A patient who is 6 months pregnant is complaining of a lumbar backache. What actions should the nurse suggest to help this patient? (Select all that apply.)
  A) Do pelvic rocking.
  B) Walk with head high.
  C) Rest and elevate the feet.
  D) Wear higher heeled shoes.
  E) Twist the spine at the hips.
  Ans: A, B, C
  Feedback:
  Interventions to reduce lower lumbar backache associated with pregnancy include pelvic rocking exercises, walking with the head high, and resting and elevating the feet. The patient should be instructed to limit the use of high heels. Twisting the spine is not recommended to help with a lumbar backache.

 

 

19. A pregnant patient is observed talking with another patient holding an infant in the clinic waiting room. What does this observation indicate to the nurse?
  A) The patient is role-playing.
  B) The patient is being narcissistic.
  C) The patient is reworking developmental tasks.
  D) The patient is ambivalent about being pregnant.
  Ans: A
  Feedback:
  A step in preparing for parenthood is role-playing or fantasizing about what it will be like to be a parent. This is done by a pregnant woman spending time with other pregnant women or mothers of young children to learn how to be a mother. The pregnant patient’s behavior does not indicate narcissism. Spending time with a mother of a small child is not reworking developmental tasks. This behavior does not demonstrate ambivalence about being pregnant.