Sale!

Psychiatric Nursing Contemporary Practice 5th Edition Boyd Test Bank

$80.00 $12.99

Psychiatric Nursing Contemporary Practice 5th Edition Boyd Test Bank

 

ISBN-13: 978-1605477275

ISBN-10: 1605477273

 

 

Description

Psychiatric Nursing Contemporary Practice 5th Edition Boyd Test Bank

 

ISBN-13: 978-1605477275

ISBN-10: 1605477273

 

 

 

How can a nursing test bank help me in school?

  Think about it like this. You have one text book in your class. So does your teacher. Each text book has one test bank that teachers use to test students with. This is the nursing test bank for the book you have. All authentic chapters and questions and answers are included.

Do I get to download this nursing test bank today?

Since we know that students want their files fast, we listened and made it exactly the way you want. So you can download your entire test bank today without waiting for it.

Is this site anonymous and discreet?

We try our best to give nursing students exactly what they want. So your order is 100 percent anonymous and discreet. We do not keep any logs of any kind on our website and use a 256 bit SSL encryption on our site which you can verify.

What if I order the wrong test bank?

As long as the file is not downloaded, we can give you the correct file. Please send us an email and we will send you the correct file right away.

Can I request a sample before I purchase to make sure its authentic?

Of coarse you can, samples are provided on this page as well. Please scroll down to view a sample. If it is not on this page, email us and we will send you a free sample chapter which you can view before your purchase.

What format are the nursing test banks in when I download them?

Most of the formats are going to be in a PDF format. We also have files in Microsoft Word. They can be viewed on your computer or phone.

Can I write a review and leave a testimonial on this site?

You certainly can. Please email us by sending an email to us. Many students send us emails thanking us for helping them.

Below you will find some free nursing test bank questions from this test bank:

Chapter 35- Psychiatric Disorders of Childhood and Adolescence

1.The nurse is counseling a family whose 4-year-old child has mild mental retardation. The nurse is working with the family on realistic long-term goals. Which of the following would be most appropriate?
 A)Locating suitable residential placement for the child
 B)Finding a foster home for the child
 C)Achieving independent functioning of the child as an adult
 D)Preventing the onset of psychiatric disorders in the child

 

 

2.The nurse is counseling a family whose child has autism. When describing this condition, which of the following would the nurse most likely include?
 A)Connection to ineffective parental practices
 B)Detection after the child enters school
 C)Onset before child is 2.5 years old
 D)Girls are more frequently affected than boys

 

 

3.The nurse is caring for a family with a 3-year-old child who has autism disorders. When developing the teaching plan for the parents, which of the following would the nurse most likely include?
 A)The child is at higher risk for seizure disorders as well.
 B)The child’s IQ will typically be higher than that of other children.
 C)Dyslexia also may be a comorbid condition.
 D)A structured physical environment is an important aspect.

 

 

4.The nurse is giving a presentation comparing and contrasting autism disorder and Asperger syndrome. Which of the following would the nurse include as differentiating Asperger syndrome from autism disorder?
 A)“Children typically do not engage in stereotypic behavior.”
 B)“They display age-appropriate intelligence.”
 C)“The children often reverse pronouns when speaking.”
 D)“They appear aloof and indifferent to others.”

 

 

5.The mother of a child with Asperger disorder tells the nurse that her child has few playmates. She states, “He has such poor social skills with other children, and he strongly rejects any change in his routine by throwing a tantrum.” Based on this information, the nurse identifies which nursing diagnosis as the priority?
 A)Self-Care Deficits related to repeated tantrums
 B)Risk for Injury related to Asperger disorder
 C)Ineffective Family Coping related to having a child with Asperger disorder
 D)Risk for Social Isolation related to poor social skills of the child

 

 

6.The nurse is caring for a 3½-year-old child with autism who has been hospitalized. The child rocks continuously without any danger present to the child’s safety. Which intervention by the nurse would be most appropriate?
 A)Continue to monitor the child’s behaviors.
 B)Hold the child until the child stops rocking.
 C)Ignore the child’s rocking behavior.
 D)Place the child in a “time out” area until the rocking stops.

 

 

7.A child diagnosed with autism is hospitalized in an inpatient mental health unit. When developing the plan of care for this child, which of the following would the nurse most likely include?
 A)Ensuring that a variety of caregivers are available for the child
 B)Providing a consistent, structured environment with predictable routines
 C)Allowing the child frequent visits off the unit to provide stimulation
 D)Sending the child to the “time out” area if the child repeats phrases continually

 

 

8.The school nurse is caring for a 7-year-old child who has demonstrated a significantly lower-than-average score for mental age on standardized tests in reading. However, the child’s IQ scores were within the average range. The nurse interprets this information as suggesting which of the following?
 A)Communication disorder
 B)Attention deficit hyperactivity disorder
 C)Asperger syndrome
 D)Dyslexia

 

 

9.The nurse is counseling a parent whose child has a communication disorder. Which of the following would the nurse emphasize when teaching the parent about this disorder?
 A)Providing the child with nonverbal activities
 B)Initiating conversations with the child frequently
 C)Stopping the child’s conversation if stuttering begins
 D)Asking the physician for medication to improve the child’s speech

 

 

10.A nurse is assessing a child who is suspected of having attention deficit hyperactivity disorder. Which of the following would the nurse identify as reflecting impulsiveness in the child?
 A)Inability to wait his turn
 B)Restlessness
 C)Difficulty completing a task
 D)Risk-taking behavior

 

 

11.The history of a child newly diagnosed with ADHD reveals that the child is experiencing sleeping difficulties. Which agent would the nurse most likely use?
 A)Methylphenidate
 B)Atomoxetine
 C)Bupropion
 D)Clonidine

 

 

12.After teaching the parents of a child diagnosed with ADHD about the disorder and its treatment, the nurse determines that the teaching has been effective when the parents state which of the following?
 A)“We need to remember that our son is not a bad kid; he just has difficulty with impulse control and attention.”
 B)“We need to be careful so he doesn’t develop a substance abuse problem as he grows older.”
 C)“We should stop the medication after 2 months to see how effective it is in really controlling his symptoms.”
 D)“We should set up regular routines for him but not worry if he violates the limits once in a while.”

 

 

13.A 10-year-old child with Tourette’s disorder is receiving haloperidol as part of his treatment plan. When assessing the child at a follow up visit, which statement by the child would lead the nurse to suspect that he is experiencing a side effect of the drug?
 A)“Sometimes I feel like I’m so sleepy.”
 B)“I’m eating about the same amount as before.”
 C)“My muscles seem pretty flexible lately.”
 D)“I think I’m much more alert with this drug.”

 

 

14.A group of nursing students is reviewing information about disruptive behavior disorders. The students demonstrate understanding of the topic when they identify which of the following as an externalizing disorder?
 A)Anxiety
 B)Depression
 C)Schizophrenia
 D)Conduct disorder

 

 

15.A nurse is providing parent training for parents of a child diagnosed with a disruptive behavior disorder involving the use of time out. When describing how to implement this, which of the following would the nurse identify as the first step?
 A)Having the child recount the reason for the time out
 B)Clearly identifying what is required for the child
 C)Informing the child what will happen because of the behavior
 D)Placing the child in a designated area removed from others

 

 

16.A 12-year-old child is brought to the mental health clinic by his parents because of a court-ordered evaluation. When assessing the child, which of the following would lead the nurse to suspect that the child has a conduct disorder? Select all that apply.
 A)Destruction of neighbor’s car on two separate occasions
 B)Arrests for petty larceny several times
 C)Repetitive disobedience of parents
 D)Blaming of others for problems
 E)Evidence of overt lying

 

 

17.The nurse is preparing to initiate a behavioral treatment program for a child with encopresis. Which of the following would the nurse most likely implement first?
 A)Administration of mineral oil
 B)Bowel cleansing
 C)Low-fiber diet
 D)Toilet sitting after each meal

 

 

18.A nurse is assessing an 8-year-old girl with a mood disorder. Which of the following would the nurse most likely expect to assess?
 A)Statement from the child that she feels sad
 B)Behavioral problems
 C)Recurrent obsessions
 D)Ritualistic behavior

 

 

19.A group of nurses is reviewing medications used to treat attention deficit hyperactivity disorder. The students demonstrate understanding of the information when they identify methylphenidate as which of the following?
 A)Selective serotonin reuptake inhibitor
 B)Psychostimulant
 C)Noradrenergic reuptake inhibitor
 D)Alpha agonist

 

 

20.The parents of a child with ADHD bring the child for a follow-up visit. During the visit, they tell the nurse that the child receives his first dose of methylphenidate (Ritalin) at about 7:30 AM every morning before leaving for school. The teacher and school nurse have noticed a return in the child’s overactivity and distractibility just before lunch. The child’s second dose is scheduled for about 12 noon. Which of the following might the nurse suggest as a possible solution to control the child’s symptoms a bit more effectively?
 A)Giving the second dose at 1 PM or later.
 B)Switching to a longer acting preparation.
 C)Splitting the early morning dose in half.
 D)Switching to another class of medication.

 

 

 

Answer Key

 

1.C
2.C
3.D
4.B
5.D
6.C
7.B
8.D
9.B
10.D
11.B
12.A
13.A
14.D
15.B
16.A, B, E
17.B
18.B
19.B
20.B